fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

15 Resultaten: Woningen

Twee chalets in de heuvels bij Santa Catarina en São Brás de AlportelReferentie: SV1381


Deze woning is ideaal voor natuurliefhebbers en ligt aan een lange onverharde weg in de heuvels. Er zijn een aantal andere woningen in de buurt en is rustig gelegen. Het ligt op het zuiden en is van oorsprong een oude boerderij. De hoofdwoning is half afgebouwd met nieuwe elektra, water- en rioleringsleidingen, stucwerk en nieuwe raamopeningen, maar moet nog wel het een en ander aan gebeuren. Het andere huisje is gemaakt met Xista-stenen en is meer aan renovatie toe. Het perceel heeft een helling naar boven met een spectaculair uitzicht en een verhoogd terras. Het heeft een eigen waterbron en septische tank.

€ 199 000
MEER DETAILS

Oud huis om te renoveren in São Brás de AlportelReferentie: SV1362-B


Unieke kans om een groep van ​​oude panden te kopen om te renoveren, gelegen op een perceel van ongeveer 514 m2 en een bebouwde oppervlakte van 215 m², gelegen net buiten het centrum van São Brás de Alportel. Het ligt op slechts 5 minuten lopen van São Brás de Alportel. Er is ook een mogelijkheid om een zwembad toe te voegen en de bestaande bebouwde oppervlakte uit te breiden.

€ 145 000
MEER DETAILS

Oude boerderij om te renoveren in São Brás de AlportelReferentie: SV1362-A


Unieke kans om een oude boerderij te kopen om te renoveren, gelegen op een perceel van ongeveer 1380 m2 en een bebouwde oppervlakte van 78 m², gelegen net buiten het centrum van São Brás de Alportel. Het pand is bereikbaar via een geasfalteerde weg en ligt op slechts 5 minuten lopen van São Brás de Alportel. Er is ook een mogelijkheid om een zwembad toe te voegen en de bestaande bebouwde oppervlakte uit te breiden.

€ 199 000
MEER DETAILS

Ideaal voor B&B: oude boerderijen om te renoveren in São Brás de AlportelReferentie: SV1362


Unieke kans om een groep van ​​oude boerderijen te kopen om te renoveren. De gebouwen zijn gelegen op een perceel van ongeveer 1894 m2 en een bebouwde oppervlakte van 293 m², net buiten het centrum van São Brás de Alportel. Het ligt op slechts 5 minuten lopen van São Brás de Alportel. Er is ook een mogelijkheid om een zwembad toe te voegen en de bestaande bebouwde oppervlakte uit te breiden.

€ 295 000
MEER DETAILS

Ruime villa in de omgeving van Santa Barbara de Nexe. 3 slaapkamers, zwembad en een adembenemend uitzichtReferentie: SVP1343


Ruime villa met zwembad gelegen op een heuvel op het zuiden met geweldig (zee) zicht. Het heeft 3 slaapkamers, twee badkamers, een moderne, volledig uitgeruste keuken, een open woon / eetkamer en een groot overdekt terras met toegang tot het grote zwembad. Dit is wat u zoekt als u zegt dat u een villa in de Algarve wilt!

€ 540 000
MEER DETAILS

Ruïne met zeezicht en op loopafstand van São Brás de AlportelReferentie: ST1272


Altijd al gedroomd om uw eigen woning te bouwen? Dan is dit plot van 364m2 met half vrijstaande ruïne een unieke kans voor u. Op de plek waar de ruïne staat kunt u een gelijkvloerse woning te bouwen met 2 slaapkamers, met een footprint van ongeveer 100 a 120m2. Een ideale plek voor uw (vakantie)woning.

€ 79 000
MEER DETAILS

Karakteristiek herenhuis vlakbij de boulevard in het centrum van Olhão bestaande uit twee separate woningen.Referentie: SV1253


Prachtig gelegen in het oude centrum van de kubistische stad Olhão, dichtbij de Ria Formosa, de markthallen en de veerpont naar de eilanden, ligt dit charmante herenhuis. Vol karakter heeft het een geschiedenis die teruggaat tot begin 19e eeuw. De beroemde Olhanese filosoof Francisco Fernandes Lopes werd hier geboren en een plakkaat met zijn naam is ter nagedachtenis op de gevel geplaatst. Deze unieke villa heeft echt alles. Beneden is volledig gerenoveerd en kan worden gebruikt of verhuurd als een twee slaapkamer accommodatie, boven vindt u een eveneens volledig gerestaureerde, tweede woning met twee slaapkamers, badkamer, keuken en lounge op het hoogste niveau met toegang tot de dakterrassen op twee verschillende niveaus die u een geweldig uitzicht geven over de Ria Formosa en de typische kubistische huizen van Olhão.

€ 550 000
MEER DETAILS

Bouwgrond in een landelijke omgeving, in de heuvels van S. Brás de AlportelReferentie: ST1153


Perceel van 1.031m² gelegen in een rustige, landelijke omgeving met mooi uitzicht en de mogelijkheid om een villa te bouwen. Het perceel ligt ongeveer 12 km in de heuvels van São Brás de Alportel. Ook mogelijk om een perceel ernaast te kopen om een tweede villa te bouwen.

€ 47 500
MEER DETAILS
1 / 2 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL