fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

5 Resultaten: Woningen

Kleine twee kamer cottage om te verbouwenSão Brás de Alportel

Referentie: SV1568


Mooi typisch Portugees huisje, een geweldige kans voor u om het huis te verbouwen tot uw permanente woning, vakantieverblijf of verhuurinvestering. In een pittoreske buurt aan de rand van São São de Alportel. Het pand biedt de mogelijkheid om het bestaande gebouw te renoveren en om te bouwen tot uw gezellige traditionele Algarviaanse Cottage met een mooi omheind tuingedeelte. Een bezichtiging zeker waard.

€ 165 000
MEER DETAILS

Prachtige vrijstaande villa met omheinde tuin nabij Pulo do LoboMértola

Referentie: SV1516


Villa met grond in Mértola. De woning ligt aan de buitenzijde van het dorp Corte Gafo de Baixo dichtbij de waterval van Pulo do Lobo. Het huis met typische kenmerken van de regio heeft een woonkamer, keuken met traditionele open haard, 4 slaapkamers en 2 badkamers, garage en een tuin van ongeveer 1100 m2,waar reeds enkele fruitbomen staan volledig omheind. , 15 minuten rijden van Mértola waar je alle winkels , scholen , cinema en een medisch centrum vindt en 25 minuten van Beja.

€ 290 000
MEER DETAILS

Oude kurkfabriek te renoveren in de buurt van São Brás de AlportelSão Brás de Alportel

Referentie: ST1478-A


Oude kurkfabriek met totale overdekte oppervlakte van 295m2 op een perceel van 775m2, om te bouwen tot een huis! Het pand ligt op ongeveer 4 km van het centrum van São Brás de Alportel, in een klein dorpje met 2 cafés. Er is leidingwater, riolering en elektriciteit in de omgeving.

€ 135 000
MEER DETAILS

Woning (2 onafhankelijke appartementen) met een prachtig 360 graden uitzicht inMoncarapachoOlhão, Moncarapacho

Referentie: SV1447


Traditionele Portugese woning, verdeeld over twee onafhankelijke appartementen, gelegen aan de ingang van Moncarapacho. Perfect als huurinvestering (één appartement of beide) of ideaal om te transformeren tot een grote gezinswoning.

€ 235 000
MEER DETAILS

Ruïne met 3ha land en geweldig uitzicht in de buurt van Cortelha, LouléLoulé, Salir

Referentie: ST854


Perceel van 3ha met geregistreerde ruïne van 286 m² , gelegen in een rustige omgeving met uitzicht op de heuvels en in de verte uitzicht op zee. De ruïne ligt landinwaarts, op ongeveer 20 km van São Brás de Alportel en op 27 km van Loulé. Mogelijk om ruïne te herbouwen en een zwembad toe te voegen.

€ 140 000
MEER DETAILS

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL