Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

49 Resultaten: Villa / Algarve / São Brás de Alportel

Gelijkvloerse 2-slaapkamer woning met garage in São Brás de AlportelReferentie: SV458


Gelijkvloers woning met 2 slaapkamers, 1 badkamer, grote keuken, woonkamer met open haard en garage. 2 van de bijlagen in de zone van het land dat kan worden omgezet in de accommodatie. Veranda + arrecadao op de 1e verdieping met toegang via trap door de buitenkant. Land met 1227 m2 met diverse fruitbomen. Bediend door openbare water en boorgat. Behoeften renovatiewerkzaamheden, ondanks de staat van instandhouding wordt bevredigend (bewoonbaar). Woning met zeer interessante waardering potentieel. Geschikt voor mensen op zoek naar een woning met traditionele kenmerken in een landelijke omgeving. Gelegen op ongeveer 3 minuten van het centrum van São Brás de Alportel.

€ 150 000
MEER DETAILS

Gerenoveerde 2 slaapkamer woning nabij São Brás de AlportelReferentie: SV450


Charmante woning met 2 slaapkamers gelegen op slechts 4km van het centrum van São Brás de Alportel. De woning is gelegen in een rustige buurt, dichtbij een park. De woning is gelegen op een mooi stuk grond met ruimte voor een zwembad of jacuzzi.

€ 150 000
MEER DETAILS

Traditionele woning - met bijgebouw en tuin - São Brás de AlportelReferentie: SV440


Traditionele woning voor renovatie met bijgebouw en tuin gelegen in São Brás de Alportel. Deze charmante woning, half vrijstaand, beschikt over 5 kamers; een keuken met open haard, 2 slaapkamers, een woonkamer en eetkamer. Het bijgebouw beschikt over een badkamer en 2 kamers. Ook is er een tuin. De woning heeft elektriciteit en aansluiting op gemeentewater. Unieke kans.

€ 57 000
MEER DETAILS

MODERNE 4 slaapkamer woning met gezamenlijk ZWEMBAD in São Brás de AlportelReferentie: SVP361A


Moderne 4 slaapkamers & 4 badkamer woning, gelegen op 3 niveaus, in een urbanisatie van totaal 8 herenhuizen. De woning is voorzien van 2 garages , centrale verwarming en airconditioning, zonnepanelen, surround sound en centraal vacuümsysteem. Zo goed als NIEUW.

€ 315 000
MEER DETAILS

3 slaapkamer vrijstaande villa + bijgebouw + zwembad + garage in São BrásReferentie: SVP434


Ruime 3 slaapkamer villa met bijgebouw, zwembad en garage gelegen op 1.030 m² in São Brás de Alportel. Het bijgebouw is ruim genoeg om tot 4e slaapkamer gerealiseerd te worden.

450 000
MEER DETAILS

Villa met schitterend uitzicht iets ten zuiden van Sao Bras de Alportel met zwembad en prachtige tuinReferentie: SVP427


Villa in mediterrane stijl met geweldig uitzicht op heuvels en zee. Er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers in de hoofdwoning en nog een separate studio met slaapkamer en badkamer. Als bonus is er nog een ruimte die geschikt gemaakt kan worden als werkruimte of atelier!

€ 495 000
MEER DETAILS

Villa met OPTIE TOT ZWEMBAD in São Brás de AlportelReferentie: SV424


Villa met VERGUNNING OM ZWEMBAD TE BOUWEN gelegen op een ruim perceel nabij het CENTRUM van São Brás de Alportel. De villa is voorzien van 3 slaapkamers en 3 badkamers en verkeerd in uitstekende staat! Echt een bezichtiging waard.

€ 365 000
MEER DETAILS

Traditionele woning met binnenplaats in het historische centrum van S. Brás de AlportelReferentie: SV422


Fantastische traditionele woning met binnenplaats om te renoveren gelegen in het historische centrum van São Bras de Alportel. Op loopafstand van alle voorzieningen met een gemeentelijk buitenzwembad net om de hoek. Uitstekende mogelijkheid om deze woning op een toplocatie te kopen!

POA
MEER DETAILS
1 / 7 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL