Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie
Uw woning verkopen in Portugal.

Uw woning verkopen in Portugal.

Bent u op zoek naar een makelaar die uw onroerend goed in Portugal kan verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met zowel kantoren in Portugal als een kantoor in Nederland kunnen wij uw woning bij een internationaal publiek onder de aandacht brengen en is de kans op het vinden van de koper groot.


ONZE WERKZAAMHEDEN:  
  • Gratis waardebepaling van uw onroerend goed 

  • Een professionele fotograaf maakt foto's van uw woning. Ook kunnen wij een video, digitale plattegrond en 360 graden foto's van uw woning verzorgen. De potentiële koper kan op die manier echt een goede indruk van uw woning krijgen. Een voorbeeld van deze producten kunt u hier bekijken 

  • Uw woning wordt met een volledige omschrijving en foto's geplaatst op onze eigen webites (www.divine-home.nlwww.divine-home.be,www.divine-home.ptwww.divine-home.fr en www.divine-home.de) Daarnaast plaatsen we uw woning op diverse internationale portals om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken uit diverse landen, zoals Nederland, België, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Scandinavische landen en Portugal. 

  • Wij plaatsen (indien gewenst) een TE KOOP bord op uw onroerend goed om potentiële kopers in de omgeving op de hoogte te stellen van de verkoop. 

  • •Wij beschikken over een internationaal netwerk en een database met duizenden woningzoekenden en diverse investeerders die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw woning. Deze database wordt geraadpleegd indien uw woning bij ons in de verkoop geplaatst wordt. 

  • Wij verzenden nieuwsbrieven naar duizenden woningzoekenden; uw woning kan hier ook in vermeld worden!

  • Wij verzorgen de bezichtigingen. Ons personeel spreekt zowel Nederlands, Duits, Engels, Frans en Portugees om zo de potentiële koper goed te woord te kunnen staan. Na de bezichtiging verzorgen we u de nodige feedback.

  • Zodra de koper gevonden is, zullen wij de begeleiding verzorgen van het verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris en ook de benodigde after-sale service verlenen.

Wij maken graag een afspraak om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het formulier in op deze pagina en we nemen zo spoedig mogeljk contact met u op voor het maken van een afspraak. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 010-4973311 of emailadres info@divine-home.nl

 

Let op: deze informatie is indicatief en wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele fouten of verkeerde informatie. We raden u aan bij elke aankoop en verkoop van vastgoed in Portugal u goed te laten informeren over de juridische en fiscale gevolgen omdat de wetten in Portugal voortdurend veranderen.