fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

5 Resultaten: Woningen

Prachtige Quinta met 3 huizen, 7 slaapkamers en zwembad in Castro Verde op een groot perceelReferentie: SVP1480a


Deze woning geeft u het beste van 2 werelden. Op het platteland op 4,2 hectare, goed bereikbaar met alle rust om u heen maar op loopafstand van het dorp. 3 gerenoveerde Alentejo Quinta huizen met een totaal van 7 slaapkamers en een zwembad. Business opportunity of familiehuis.

€ 750 000
MEER DETAILS

Landgoed met succesvolle trendy B&B, vrijstaande Guesthouse en Luxe Lodges en meerdere zwembaden in de Alentejo.Referentie: SVP1200A


Droomt u van het runnen van uw een eigen B&B en toeristisch bedrijf in de wonderschone Alentejo in Portgal, dan is dit uw unieke kans om een landgoed te kopen met een B&B, vrijstaand Guesthouse en diverse luxe lodges. Zelfs met ruimte voor uitbreiding met bijvoorbeeld paardenstallen of meer woningen. In de Alentejo voelt het alsof de tijd heeft stilgestaan en het leven is hier nog goed. De ogen van de hele wereld zijn gericht op de Alentejo, de Portugese regio in het zuiden die erg in opkomst is bij zowel vakantiegangers als wijnliefhebbers.

POA
MEER DETAILS

Mooie Quinta stijl woning + 3 gastenverblijven met prachtig zeezicht in de buurt van Santa BarbaraReferentie: SINV1206A


Traditionele en gezellige woonboerderij met 3 huurhuisjes en een extra bijgebouw die tot een 4e huurhuisje omgebouwd kunt worden. Geweldig zeezicht en slechts 1 km van Santa Barbara de Nexe. Momenteel gerund als Bed and Breakfast maar ook geschikt als gezinswoning met aparte zelfstandige accommodatie voor gasten of familie.

€ 625 000
MEER DETAILS

Unieke 8 slaapkamer villa te koop ideaal voor B&B nabij Guia, AlbufeiraReferentie: SVP1069


Deze prachtige villa van 300m2, met acht slaapkamers, ligt op een perceel van 2.500 m2 met uitzicht op het platteland. Gelegen in een zeer rustige omgeving in Guia.

€ 1 250 000
MEER DETAILS

Twee villa's aan zee met zwembad in Albufeira Referentie: SVP977a


Geweldig mooie villa met annex en zwembad. Ideaal voor mensen die zowel op zoek zijn naar een vakantie woning als een woning voor de verhuur. Op loopafstand van het strand en alle voorzieningen.

€ 1 300 000
MEER DETAILS

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL