Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt   Meer informatie

232 Resultaten: Villa / Algarve

EXCELLENT opportunity to set a CATERING business LouléReferentie: SV270a


Traditional house to restore, great potential for business in the catering given the excellent location. House of one floor with a total area of 118m2 of paving with 5 rooms (+ two WC), consisting of kitchen and support area for the kitchen and three rooms used as dining rooms.

€ 150 000
MEER DETAILS

Gelijkvloerse 2-slaapkamer woning met garage in São Brás de AlportelReferentie: SV458


Gelijkvloers woning met 2 slaapkamers, 1 badkamer, grote keuken, woonkamer met open haard en garage. 2 van de bijlagen in de zone van het land dat kan worden omgezet in de accommodatie. Veranda + arrecadao op de 1e verdieping met toegang via trap door de buitenkant. Land met 1227 m2 met diverse fruitbomen. Bediend door openbare water en boorgat. Behoeften renovatiewerkzaamheden, ondanks de staat van instandhouding wordt bevredigend (bewoonbaar). Woning met zeer interessante waardering potentieel. Geschikt voor mensen op zoek naar een woning met traditionele kenmerken in een landelijke omgeving. Gelegen op ongeveer 3 minuten van het centrum van São Brás de Alportel.

€ 150 000
MEER DETAILS

Villa met 3 slaapkamers, garage + zwembadReferentie: SVP454


In het hart van de Serra Caldeirão op ongeveer 14 km van Loulé en 12 km van São Brás de Alportel ligt deze vrijstaande villa met 3 slaapkamers, een tuin, zwembad en garage. Gelijkvloerse villa gelegen op een perceel van 515 m2.

€ 265 000
MEER DETAILS

Gerenoveerde 2 slaapkamer woning nabij São Brás de AlportelReferentie: SV450


Charmante woning met 2 slaapkamers gelegen op slechts 4km van het centrum van São Brás de Alportel. De woning is gelegen in een rustige buurt, dichtbij een park. De woning is gelegen op een mooi stuk grond met ruimte voor een zwembad of jacuzzi.

€ 150 000
MEER DETAILS

Vrijstaande villa in groene omgeving van Paderne, AlbufeiraReferentie: SVP437


Vrijstaande villa gelegen in Paderne op circa 10 minuten afstand van Albufeira. De woning is voorzien van een zwembad, tuin, terras, 2 slaapkamers, souterrain en 2 badkamers (waarvan één en-suite). Een goed vakantiehuis of investering, maar tevens geschikt voor permanente bewoning.

€ 320 000
MEER DETAILS

Mooie 2 slaapkamer bunaglow woning op een resort in CarvoeiroReferentie: SVP447


Mooie 2-slaapkamer bungalow woning gelegen in een bekend resort in Carvoeiro, op korte wandelafstand naar het centrum van het dorp en het strand. De woning is gerenoveerd en voorzien van nieuwe keuken, nieuwe badkamer, airconditioning & meer.... Echt een bezoek waard!

€ 210 000
MEER DETAILS

Mooie 2 slaapkamer bungalow op een resort in CarvoeiroReferentie: SVP446


Mooie 2-slaapkamer bungalow woning gelegen in een bekend resort in Carvoeiro, op korte wandelafstand naar het centrum van het dorp en het strand. De woning is gerenoveerd

€ 210 000
MEER DETAILS

Traditionele woning - met bijgebouw en tuin - São Brás de AlportelReferentie: SV440


Traditionele woning voor renovatie met bijgebouw en tuin gelegen in São Brás de Alportel. Deze charmante woning, half vrijstaand, beschikt over 5 kamers; een keuken met open haard, 2 slaapkamers, een woonkamer en eetkamer. Het bijgebouw beschikt over een badkamer en 2 kamers. Ook is er een tuin. De woning heeft elektriciteit en aansluiting op gemeentewater. Unieke kans.

€ 57 000
MEER DETAILS
1 / 29 pagina's ga naar pagina nr
TOP

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL