fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

3 Resultaten: Appartement / Algarve / Vilamoura

Modern golf appartement met uitzicht op de golfbaanLoulé

Referentie: SAP1759


Modern appartement met 2 slaapkamers, op de bovenste verdieping van Monte Laguna Village, met uitzicht op de Dom Pedro golfbaan, hole nummer 10. Dit appartement heeft 2 balkons en een groot terras. De perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de prachtige groene fairway, het zwembad en de tuinen.

€ 449 000
MEER DETAILS

Duplex appartement op loopafstand van het strandLoulé

Referentie: SAP1779


Dit appartement is gelokaliseerd in het wonderschone Vilamoura. Met de mooi aangelegde straten en gelegen tussen de golfbanen is Vilamoura een zeer populaire en prettige buurt. Zowel de populaire jachthaven met haar vele restaurants en ook het Falésia strand zijn op loopafstand van dit fantastische appartement. De perfecte vakantiewoning voor uzelf en daarnaast zeer geschikt voor de verhuur het gehele jaar.

€ 425 000
MEER DETAILS

Nieuwbouw appartemementen aan de golfbaan in VilamouraLoulé

Referentie: SAP494 (N)


Luxe, nieuwbouw appartementen (in aanbouw) gelegen tegenover de golfbaan, op 10 minuten loopafstand van de haven en het strand in Vilamoura. De eerste fase van 24 appartementen, variërend van 92 m2 tot 111m2 is in aanbouw. Alle appartementen beschikken over een ruim formaat balkon vanaf 26 m2 tot en met 101 m2 !! Alle appartementen hebben prachtig uitzicht op de golfbaan of de zee.

€ 750 000
MEER DETAILS

ZOEK UW WONING IN PORTUGAL