Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Catarina Lopes

"De ondersteunende en vriendelijke sfeer bij Divine Home maakt elke dag een kans op groei, niet alleen professioneel maar ook persoonlijk."

Hoe het allemaal begon

Geboren en getogen in de prachtige Algarve, bracht het leven mij naar verschillende steden in Portugal, waaronder Leiria, Faro en Covilhã. Ik voltooide mijn graad in Communicatiewetenschappen in Faro en verdiepte mijn opleiding met een postdoctorale graad in Covilhã. De zoektocht naar mijn onafhankelijkheid heeft ertoe geleid dat ik op 16-jarige leeftijd ben gaan werken en sindsdien ben ik toegewijd aan leren en groeien. Door mijn communicatieopleiding kwam ik uiteraard terecht in het vakgebied marketing, waar ik er voortdurend naar streef om mijn kennis uit te breiden. De toetreding tot Divine Home markeerde een nieuw hoofdstuk in mijn carrière, gedreven door een sterk verlangen om te leren en te gedijen in de dynamische wereld van onroerend goed.

 

Waarom ik van mijn werk houd

Ik hou van mijn werk omdat het een plek is waar leren nooit stopt. De ondersteunende en vriendelijke sfeer bij Divine Home maakt elke dag een kans op groei, niet alleen professioneel maar ook persoonlijk. Omringd zijn door collega’s met verschillende culturele achtergronden verrijkt mijn ervaring en biedt mij nieuwe perspectieven en inzichten die bijdragen aan zowel mijn werk als mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Als ik niet werk

Als ik niet aan het werk ben, kun je mij waarschijnlijk aantreffen aan het zonnebaden op het strand of genieten van een goede maaltijd met vrienden. Tijd doorbrengen met dierbaren en nieuwe eetervaringen ontdekken zijn enkele van mijn favoriete manieren om te ontspannen en tot rust te komen.



Teruggebeld worden door Catarina?