Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Jan de Wee

"Alle ervaring die is opgedaan en contacten die zijn gemaakt tijdens de tijd in vastgoedbeheer zijn uiterst nuttig om actief te zijn voor Divine Home als vastgoedadviseur"

Waarom ik van mijn werk hou
Ik ben Jan de Wee uit een klein dorpje in het zuiden van Nederland.

Sinds ik in juli 1996 in de Algarve aankwam, ben ik actief geweest op verschillende gebieden, hoewel de langste tijd dat ik heb gewerkt in property management en onderhoud.
Alle ervaring die is opgedaan en contacten die zijn gemaakt tijdens de tijd in vastgoedbeheer zijn uiterst nuttig om actief te zijn voor Divine Home als vastgoedadviseur.

Als ik niet aan het werk ben
Als ik niet druk werk gerelateerd ben, geniet ik graag van Portugal en alles wat het te bieden heeft, bij voorkeur het bezoeken van plaatsen waar ik nog niet ben geweest of het opnieuw bezoeken van enkele van mijn favorieten. Omdat Nederlands mijn moedertaal is, spreek ik ook vloeiend Engels en Portugees, terwijl mijn Duits een beetje "stroef" is omdat ik dit niet vaak spreek.


Teruggebeld worden door Jan?