Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

John Stewart

"Ik vind het leuk om de moeilijkheden voor onze klanten uit het proces te halen, hun ervaring te stroomlijnen en plezierig te maken"

Hoe het allemaal begon
Oorspronkelijk uit Londen kwam mijn laatste rol daar als manager corporate events voor een van de grootste uitgeverijen van het VK. Zoals zoveel van mijn huidige klanten verlangde ik ernaar om te ontsnappen aan de ratrace en droomde ik van een leven in de zon. Ik begon deze nieuwe pagina in 2004 toen ik Londen verliet en aanvankelijk naar Spanje verhuisde om mijn carrière in de vastgoedsector te beginnen. Ik verhuisde naar de centrale algarve in 2012 na bijna 10 jaar in onroerend goed in Spanje te hebben gewerkt en ik heb sinds mijn aankomst in Portugal met Divine Home gewerkt. Het is mij een genoegen geweest om sinds 2016 het centrale kantoor in Albufeira te beheren en hebben honderden gezinnen geholpen hun dromen te realiseren om een woning in Portugal te bezitten  tijdens mijn meer dan 10 jaar bij het bedrijf. 
 
Waarom ik van mijn werk hou
Ik breng mijn dagen door met het rijden van aardige mensen naar mooie eigendommen, allemaal met de achtergrond van zon, zand en zee. Ik heb het gevoel dat ik veel geluk heb gehad om een baan te vinden bij Divine Home, en in de afgelopen 10 jaar heb ik geholpen het merk te laten groeien en ontwikkelen en een geweldig team van klantgerichte agenten gecreëerd die toegewijd zijn aan het bedienen van onze klantenkring. Voor mij is elke dag een nieuwe uitdaging, met nieuwe klanten, nieuwe woningen en nieuwe dromen om te helpen realiseren, elke klant is uniek. Ik word nooit moe van het proces van het helpen van klanten en werk met veel plezier samen met mensen uit alle landen en achtergronden.

Het kopen van een woning in een land dat niet van u is, brengt verschillende uitdagingen en hindernissen met zich mee voor onze klanten. Het is vaak een van de grootste beslissingen en financiële verplichtingen die iemand in zijn leven zal nemen, ik probeer er een plezierige beslissing van te maken en een financieel voordelige investering die vaak generaties lang in hun familie zal blijven. Het is soms moeilijk voor een klant als ze niet bekend zijn met het lokale systeem, wetten en protocollen en mensen door deze processen helpen begeleiden, mijn ervaring en kennis delen en uiteindelijk het huis vinden waar mensen verliefd op worden is ongelooflijk bevredigend, ik heb echt het gevoel dat ik help het leven van mensen ten goede te veranderen. Ik vind het leuk om de moeilijkheden voor onze klanten uit het proces te halen, hun ervaring te stroomlijnen en plezierig te maken. Ik zag mezelf eerlijk gezegd niets anders doen.  
 
Als ik niet aan het werk ben
Ik begin elke dag om 7:00 uur in de sportschool om de uitstulping te bestrijden die voortkomt uit het heerlijke eten (en de wijn) die we hier in de algarve hebben en hoewel ik een beetje een workaholic ben als ik downtime heb, hou ik ervan om te reizen, nieuwe mensen te ontmoeten, verschillende culturen te ervaren en de wereld te zien. Ik ben een groot voorstander van "carpe diem", probeer elke dag belangrijk en waardevol te maken, maar als ik niet naar dit doel ren, geniet ik ook van ontspannen op het strand en kijken naar de zonsondergang boven de zee. 


Teruggebeld worden door John?