Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Joyce Hooglander

''Het is een zeer interessante en dynamische wereld en ik vind het geweldig om de blije gezichten van mensen te zien als ze hun droomhuis vinden!''

Hoe het allemaal begon
Ik ben geboren in Nederland en op mijn 18e verhuisd naar Antwerpen, België. Daar werkte ik in het hotelwezen. Na 10 jaar besloot ik dat het tijd was voor een nieuw avontuur en verhuisde ik naar Portugal, waar ik al snel mijn man ontmoette. We verhuisden naar Mértola in de prachtige regio Alentejo, waar we nog steeds een gelukkig, ontspannen leven leiden.

 

Waarom ik van mijn job hou
Sinds kort werk ik bij de Divine Home-familie als secretaresse op kantoor, waar ik ondersteuning geef bij het kopen en verkopen van huizen. Het is een zeer interessante en dynamische wereld en ik hou ervan om de blije gezichten van mensen te zien wanneer ze hun droomhuis vinden!

 

Als ik niet aan het werk ben
Als ik niet werk, maak ik graag sieraden, reis ik graag, lees ik graag een goed boek en geniet ik gewoon van het Portugese leven!



Teruggebeld worden door Joyce?