Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Matthew Theunis

"Werken binnen zo'n dynamisch, professioneel team met alle achtergronden en nationaliteiten, we passen bij elkaar. Daardoor voelt het alsof we een Divine Home-familie zijn en we genieten ervan dit met onze klanten te delen."

Hoe het allemaal begon
Afkomstig van een Engelse moeder en een Nederlandse vader, was ik al goed bereisd toen ik als tiener in verschillende landen had gewoond op verschillende internationale scholen.

De reden voor Portugal was vanwege mijn Vader, Hans. Een van de oorspronkelijke oprichters van Divine Home 15 jaar geleden.
Hij koos Paderne als thuis en sindsdien heb ik nooit meer omgekeken.


Waarom ik van mijn werk hou
Ik hou van mijn werk, en die liefde komt van het verbinden van de punten. Wanneer we een koper en een verkoper hebben en hen samenbrengen in een aankoop/verkoop is dat het beste gevoel en dat geeft mij vreugde. Het gaat mij om het geven van een goede service aan mijn klanten. Het geven van advies of nazorg is ook erg belangrijk. Zoals ik het zie, behandel ik mijn klanten zoals ik zelf behandeld zou willen worden als ik in hun schoenen zou staan.

De laatste tijd heb ik veel positieve feedback gekregen van klanten met woorden als 'uitmuntende professionaliteit' 'goede moraal' 'klantgerichtheid' 'goede communicatievaardigheden' 'kalm en geduldig'. Deze geweldige opmerkingen houden me op de been en inspireren me om meer te doen.

Werken binnen zo'n dynamisch, professioneel team met alle achtergronden en nationaliteiten, we passen bij elkaar. Daardoor voelt het alsof we een Divine Home-familie zijn en we genieten ervan dit met onze klanten te delen.

 

Als ik niet werk
Als ik niet werk, ben ik dol op gezinstijd en ga ik met onze hond wandelen in de Algarve.Teruggebeld worden door Matthew?