Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Pedro Gouveia

"Omdat ik Portugees ben, heb ik een grondige kennis van het gebied en een sterk verlangen om van mijn huis je thuis te maken"

Hoe het allemaal begon
Ik ben er een groot voorstander van dat alles met elkaar verbonden is, mijn avontuur begon 20 jaar geleden toen ik toerisme omarmde aan de Universiteit van de Algarve. Sindsdien ben ik nauw betrokken bij de toeristische sector van receptie tot backoffice en verspreid ik het woord in het buitenland als verkoopmanager, dat de Algarve de plek is om te zijn. Ik ben erg enthousiast over het richten van mijn focus op onroerend goed, het opbouwen van relaties op communicatie, toewijding en transparantie. Ik ben gekomen van het bieden van de beste vakantie-ervaringen om u te helpen uw volgende droomhuis te vinden.
 
Waarom ik van mijn werk hou
Helpen en deel uitmaken van zo'n belangrijke beslissing in het leven van mensen inspireert me. Het ontmoeten van mensen van over de hele wereld, de mogelijkheid om dit geweldige land met anderen te delen en deel uit te maken van een fantastisch, multicultureel team geeft me vleugels. Omdat ik Portugees ben, heb ik een grondige kennis van het gebied en een sterk verlangen om van mijn huis uw thuis te maken.
 
Als ik niet aan het werk ben
Ik breng graag quality time door met mijn vrouw en twee kinderen of bloemen eet en eco-landbouw verkennen. Zoals mensen zeggen: Het is buiten je comfortzone waar de magie gebeurt.


Teruggebeld worden door Pedro?