Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Pedro Lima

"Het draait allemaal om mensen. Meer dan over onroerend goed, is de vastgoedmarkt gebaseerd op mensen en interpersoonlijke relaties. Vertrouwen en loyaliteit."

Hoe het allemaal begon
Ik kom uit Minho, een van de meest noordelijke provincies van het land. Met een diploma journalistiek en communicatie ben ik begonnen als ambtenaar bij het ministerie van Justitie, maar mijn passie voor architectuur en vastgoed sprak luider. Zo begon deze reis door de wereld van onroerend goed in de Algarve in 2014 en zal worden voortgezet met Divine Home. 
 
Waarom ik van mijn werk hou
Het draait allemaal om mensen. Meer dan over onroerend goed, is de vastgoedmarkt gebaseerd op mensen en interpersoonlijke relaties. Vertrouwen en loyaliteit. Elke dag verschillende mensen ontmoeten, met verschillende achtergronden, culturen en tradities, is het meest verrijkende deel van deze baan.    Bovendien is het zeer de moeite waard dat we, met de inzet en toewijding van het hele team, mensen kunnen helpen bij het kopen of verkopen van een woning in een land dat niet van hen is en hen gedurende het hele proces kunnen begeleiden. Het is goed om te voelen dat de "klant" uiteindelijk een Vriend wordt.
 
Als ik niet aan het werk ben
Wanneer ik de verbinding met mijn werk verbreek, breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Reis en ontdek nieuwe plaatsen, nieuwe mensen, nieuwe culturen. Gastronomie en wijn. Formula One, Tennis en Golf. Samyr en Symba, mijn twee katten. Het leven is een reis, geen bestemming. Dat ben ik!


Teruggebeld worden door Pedro?