Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Sally Anita Pyne

"Ik heb het genoegen om de eisen van klanten af te stemmen om die zo ideale woning voor hen te vinden"

Hoe het allemaal begon

Ik ben enkele jaren geleden naar Portugal verhuisd, nadat ik sinds mijn 18e heb gewoond en gewerkt in Puerto Rico op Gran Canaria in het noordwesten van Afrika en Mallorca (Mallorca), een van de Balearen in Spanje in de toeristische sector en hotelsecties. Ik heb ook meer dan een decennium in competitieve gymnastiek doorgebracht tijdens mij jongere jaren in het Verenigd Koninkrijk, wat mij de discipline gaf om later in mijn leven veel dingen te kunnen bereiken.
 
Blijven werken in de toeristische sector bracht mij naar Portugal. Werken in verschillende prachtige resorts met persoonlijke klanten contact in Fours Seasons 4 sterren Hotel en de Hilton Hotels 5 sterren met promotie tot administratie Manager voor de vakantie secties verbonden met de VS.

 

Waarom ik van mijn werk hou

Dit werd gevolgd door het starten van mijn carrière in Real Estate waarvan ik nu 11 jaar bij Divine Home ben. Altid wilde ik in deze industrie zijn met een passie voor architectuur en huizen en interieurontwerp om te kunnen combineren met mijn ondersteunende verkoopassistent rol Ik heb inzicht in verschillende culturen. Het stelt me in staat om klanten met verschillende achtergronden te helpen bij het vinden van een geschikt huis voor verblijf, vakantie of investering en ik heb het genoegen om de eisen van klanten af te stemmen om die zo ideale woning voor hen te vindenn. Samen met mijn passie past dit zo goed bij me.
 
Werken met een geweldig team bij Divine stelt ons in staat om de kwaliteit te geven om tevredenheid te bereiken voor onze klanten waar we erg trots op zijn. Neem vandaag nog contact met mij op en laat me u helpen uw droomhuis te vinden.

 

Als ik niet aan het werk ben

Quality time doorbrengen met mijn familie als ik niet aan het werk ben, is belangrijk voor mij en of het nu ontspannend zal zijn, lange wandelingen op het platteland en op het strand of hardlopen of sporten en activiteiten met de kinderen, koken van goede gerechten, thuisprojecten en nog veel meer het is allemaal plezierige tijd doorgebracht in de zonnige Algarve dat we zo gewend zijn om ons huis te zijn !!Teruggebeld worden door Sally?