Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

Huis verkopen in Tavira

✔ Begeleiding van A t/m Z

✔ Geheel Nederlandse begeleiding

✔ Grote kennis Portugese markt

 

 

Gaat u uw huis verkopen in Tavira en bent u op zoek naar een makelaar in de omgeving die Nederlands spreekt? Maak dan een afspraak met een van de makelaars van Divine Home. Onze makelaars spreken Nederlands, Portugees, Duits, Engels en Frans. Hierdoor kunnen ze u en potentiële kopers altijd in de eigen taal helpen. Zo verloopt de communicatie helder en vlekkeloos en weet u precies waar u aan toe bent bij het verkopen van uw huis in Tavira.

 

 

 

Vind uw nieuwe huis in de zon

 

 

Ondersteuning van A tot Z wanneer u uw huis gaat verkopen in Tavira

Wanneer u het verkopen van uw huis in Tavira aan onze makelaars overlaat, wordt u van A tot Z ondersteund in het verkoopproces. Dat begint met een taxatie en het maken van professionele 360-graden-foto’s en eindigt pas na de overdracht bij de notaris. We helpen u onder andere door uw Portugese villa onder de aandacht te brengen op onze website en in de etalage van ons kantoor in Moncarapacho. Uw woning wordt op een groot aantal bekende nationale en internationale woningportals geplaatst. Dit is zodat u een bereik over de hele wereld heeft. Dankzij ons royale netwerk met duizenden geïnteresseerden is uw woning vaak binnen de kortste keren verkocht.

Portugal

 

Reken op de ondersteuning van ons makelaarskantoor

Uiteraard kunt u ook bij het verkopen van uw huis in een andere plaats dan Tavira op onze dienstverlening rekenen. We zijn gespecialiseerd in onroerend goed in de gehele Algarve en hebben naast Moncarapacho ook kantoren in São Brás de Alportel en Albufeira. Wilt u uw huis verkopen met onze hulp of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in met een van onze makelaars. U bereikt ons door te bellen naar +351 289 247 824, een e-mail te sturen naar info@divine-home.nl of het contactformulier in te vullen.