Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

Een vakantiehuis kopen in Portugal

✔ Begeleiding van A t/m Z

✔ Geheel Nederlandse begeleiding

✔ Grote kennis Portugese markt

 

 

Gaat u graag op vakantie in een vakantiehuis in Portugal en droomt u ervan om uw eigen vakantiewoning te kopen? Dan helpt Divine Home u graag om uw ideale woning te vinden. Wij staan u bij vanaf de zoektocht naar een woning tot na de aankoop ervan. U wordt dan ook van A tot Z ontzorgd en dat alles door een makelaar die Nederlands spreekt. Zo wordt u in uw eigen taal geholpen.

 

 

 

Vind uw nieuwe huis in de zon

 

 

Een prachtig vakantiehuis in Portugal kopen met hulp van een ervaren makelaar

In ons uitgebreide woningaanbod vindt u zeker een vakantiehuis in Portugal om te kopen. Heeft u een woning gevonden die aan al uw wensen voldoet? Dan helpen we u met het uitbrengen van het bod en de reservering van de woning. Vervolgens ondersteunen we u met het vinden van een advocaat die u helpt om ervoor te zorgen dat de documentatie in orde is. Is dit het geval? Dan kunt u een voorlopig koopcontract tekenen en kan er uiteindelijk een eigendomsakte gepasseerd worden. Dit hele proces werkt in Portugal net wat anders dan in Nederland. Daarom is het fijn om dit met de hulp van een ervaren makelaar van Divine Home te realiseren. Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring met onroerend goed in Portugal en de wetgeving hieromtrent, waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

 

Portugal

 

Profiteer van complete en goede begeleiding

Wilt u een vakantiehuis kopen in Portugal? Dan helpen we u graag met begeleiding van A tot Z. Met name in de Algarve kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Onze kantoren zijn te vinden in Albufeira, São Brás de Alportel en Moncarapacho. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een afspraak inplannen met een van onze makelaars? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31- (0) 10 497 33 11, een e-mail te sturen naar info@divine-home.nl of het contactformulier in te vullen.