Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

PORTUGAL

Golfbanen in Vale do Lobo & Quinta do Lago

Golfbanen in Vale do Lobo & Quinta do Lago

  • Laranjal - Deze baan is in 2009 geopend en is een golfbaan op hoog niveau. De uitstraling en uitvoering heeft dezelfde hoge standaards van de banen van Quinta do Lago.    Lengte 6.500 meter, par 72. 
  • Ocean -  Een mooie baan waar in 2002 enkele holes compleet vernieuwd zijn. Deze baan is zeker de moeite waard! Lengte 5.815 meter, par 72. 
  • Pinheiros Altos - Gelegen in het bekende Quinta do Lago tegen het Nationaal park van Ria Formosa aan. Deze baan staat bij de golfers bekend als een mentale uitdaging door de afwisselende holes en goedgeplaatste obstakels. 
  • Quinta do Lago North - Deze baan staat ookwel bekend als Ria Formosa. Deze baan vereist kracht en nauwkeurigheid om een goed spel te spelen. Lengte 6.205 meter, par 72. 
  • Quinta do Lago South - Deze baan is ontworpen door William Mitchell en is geopend in 1974. Sinds die tijd is deze baan 8 keer gebruikt voor "Portuguese Open Championship".Lengte 6.488 meter, par 72. 
  • Vale do Lobo  Royal Course - Deze baan staat bekend als één van de moeilijkste golfbanen in Europa en beschikt over de wereldberoemde, veel gefotografeerde par-3 hole over de rotsen. Vanaf deze baan heeft u adembenemend mooi uitzicht over een groot deel van de kust van de Algarve.  Lengte 6.050 meter, par 72. 
  • San Lorenzo - Deze baan is gelegen bij Almancil en is uitgeroepen tot één van de mooiste banen van Europa. De golfbaan is eigendom van het 5 sterren hotel Le Meridien Dona Filipa en is vrijwel uitsluitend toegankelijk voor hotelgasten en leden en het lidmaatschap is erg prijzig. Lengte 6.238 meter, par 72.

Foto's