Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

verkoop

Uw woning verkopen in Portugal.

Uw woning verkopen in Portugal.

De komende maanden zijn weer goede verkoopmaanden, waardoor wij onze portfolio graag uitbreiden. Wilt u uw woning verkopen, dan helpen wij u graag geheel in het Nederlands vanuit één van onze kantoren; Albufeira, São Brás de Alportel of Moncarapacho. 

 

WAT DOEN WIJ: 

  • Gratis waardebepaling van uw onroerend goed 

  • Professionele foto's door een fotograaf voor een optimale woningpresentatie. Ook kan de fotograaf een video, digitale plattegrond en 360 graden foto's van uw woning verzorgen. De potentiële koper kan op die manier echt een goede indruk van uw woning krijgen. 
  • Uw woning wordt met een volledige omschrijving en foto's geplaatst op onze eigen webites welke 5-talig aangeboden wordt. Daarnaast plaatsen we uw woning op diverse internationale portals om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken uit diverse landen, zoals Nederland, België, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Scandinavische landen en Portugal. 

  • Wij plaatsen een TE KOOP bord op uw onroerend goed om potentiële kopers in de omgeving op de hoogte te stellen van de verkoop.

  • •Wij beschikken over een internationaal netwerk en een database met duizenden woningzoekenden en diverse investeerders die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw woning. Deze database wordt geraadpleegd indien uw woning bij ons in de verkoop geplaatst wordt. 

  • Wij verzenden geregeld nieuwsbrieven naar duizenden woningzoekenden; uw woning kan hierin vermeld worden. 

  • Zichtbaarheid in de etalage van ons kantoor. 

  • Bezichtigingen in de taal van de potentiële koper. Ons personeel spreekt zowel Nederlands, Duits, Engels, Frans en Portugees om zo de potentiële koper goed te woord te kunnen staan én daar ons team uit diverse nationaliteiten bestaat, weten we ook exact wat de verwachting van de potentiële koper is ten aanzien van service en informatie. Na de bezichtiging verzorgen we u de nodige feedback.

  • Zodra de koper gevonden is, zullen wij de begeleiding verzorgen van het verkoopproces tot aan de notarisoverdracht en ook de benodigde after-sale service verlenen.

Wij maken graag een afspraak om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het formulier in op deze pagina en we nemen zo spoedig mogeljk contact met u op voor het maken van een afspraak. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 010-4973311 of een email sturen naar info@divine-home.nl