fbpixel
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Chantal Bruining

"Met zo'n diversiteit in de makelaardij kan ik creatieve oplossingen bedenken om processen, teamwork, resultaten en de klantervaring te verbeteren."

Hoe het allemaal begon

Toen ik 18 jaar oud was, zag ik de opleiding "Bachelor in Business Administration" met een gespecialiseerde Pathway in Real Estate en ik voelde meteen "Dit ben ik". Ik herinner me het moment als de dag van gisteren en binnen 4 jaar ben ik met succes afgestudeerd en ben ik gaan werken in Real Estate. Na 5 jaar in zowel een klein als groot vastgoedbedrijf in Nederland te hebben gewerkt, had ik de juiste ervaring om mijn passie naar het buitenland te brengen. 

 

Toen ik in 2009 een vriend in Portugal bezocht, werd ik verliefd op het land en het voelde meteen als thuis. Precies weten wat Nederlandse kopers van een makelaar verwachten en zien dat in die tijd vaak informatie verloren ging in vertaling of gewoon helemaal niet werd gegeven; het idee is geboren om Nederlandse kopers te begeleiden bij het kopen van hun droomhuis in Portugal. En zo is het allemaal begonnen.

 

Waarom ik van mijn werk hou

Vastgoed is de ultieme combinatie van mensen, vastgoed, marketing en sales. Elke dag is anders en er zijn elke dag uitdagingen. Het is perfect voor mijn innerlijke drive om te zoeken naar verbetering en innovatie en ik hou van de marketingkant van het bedrijf. Met Real Estate met zo'n diversiteit in het werk kan ik creatieve oplossingen bedenken om processen, teamwork, resultaten en de klantervaring te verbeteren. Ik geniet van het opbouwen van het merk en het bedrijf en ik ben blij om te zien hoeveel van onze teamleden zijn uitgegroeid tot een succesvolle carrière bij Divine Home. 

 

Het geeft echte vreugde en voldoening om verkopers succesvol te helpen hun huis te verkopen en kopers te helpen hun droom te realiseren. We bieden echte toegevoegde waarde aan verkopers met onze bewezen marketingstrategieën en we zien dat de meeste van onze kopers elk jaar meer en meer tijd in Portugal doorbrengen nadat ze hebben gekocht. Het maakt me geweldig dat ik deel kan uitmaken en kan bijdragen aan hun reis en de reis van onze teamleden. 

 

Als ik niet aan het werk ben

Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Een wandeling maken, genieten van lekker eten of een dag op het strand doorbrengen, laat me echt glimlachen en laad mijn batterij op. Ik hou ervan om in de sportschool te trainen om fit te blijven en ik droom ervan om mijn eigen moestuin te hebben en een geweldige chef-kok te zijn, maar om dat te bereiken zal ik meer tijd in de tuin en keuken moeten doorbrengen :) Teruggebeld worden door Chantal?