Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Chiara Jacinto

Chiara Jacinto

Chiara Jacinto

Stagiair Vastgoed


en de pt

"Ik vind het proces om klanten te matchen met de perfecte woning zowel interessant als inspirerend."

Hoe het allemaal begon:
Momenteel volg ik een graad in vastgoedmanagement in Berlijn, waar ik ben geboren en getogen. Met een Portugese vader ben ik tweetalig opgegroeid en heb ik altijd een sterke band met Portugal gevoeld. Een belangrijk onderdeel van mijn studie is het voltooien van een stage in mijn vijfde semester. Om een ​​beter inzicht te krijgen in de vastgoedmarkt in Portugal en om mijn taalvaardigheid te vergroten, heb ik ervoor gekozen om daar stage te lopen. Ik heb voor Divine Home gekozen vanwege de uitstekende reputatie in de Algarve en de uiteenlopende expertise op het gebied van onroerend goed. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan het team en tegelijkertijd de initiatieven van het bedrijf te leren en te ondersteunen.

Waarom ik van mijn werk hou:
Voorafgaand aan mijn studie heb ik een opleiding tot makelaar gevolgd, waarbij ik ervaring heb opgedaan in verschillende sectoren van de vastgoedsector. Deze ervaring heeft mij geholpen mijn sterke en zwakke punten te identificeren en mijn interesses binnen het vakgebied te verduidelijken. Na mijn stage werd ik er zeker van dat ik een carrière als makelaar wilde nastreven. Ik vind het proces om klanten te matchen met de perfecte woning zowel interessant als inspirerend. Daarnaast houd ik ervan om met mensen om te gaan en waardeer ik de balans tussen kantoorwerk en externe afspraken.

Wanneer ik niet werk:
In mijn vrije tijd geniet ik ervan de prachtige omgeving van de Algarve te verkennen en lange wandelingen te maken. Ik heb ook een passie voor tennis en ga vaak naar de sportschool om actief te blijven. Als ik in de stemming ben voor creativiteit, werk ik graag aan aardewerkprojecten.



Teruggebeld worden door Chiara?