Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Duzy Ahmad

"Niets is onmogelijk, en dat is niet alleen hoe ik denk, maar ook hoe Divine Home denkt. In die ruimte kunnen mooie dingen groeien."

Hoe het allemaal begon
Ik ben opgegroeid in een klein stadje in Nederland, met een grote droom om ooit naar een mediterraan land te verhuizen. Ik ben opgegroeid in een bouwbedrijf en mijn vader is een waar voorbeeld van een ondernemer met de mentaliteit om nooit op te geven. Een bedrijf runnen is iets wat ik altijd heb geambieerd waarbij ik het marketing gedeelte het meest fascinerend vind. Ik vond de perfecte studie in Amsterdam, Commerciële Economie voor Ondernemers. In die tijd ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in een vastgoed niche, heb ik daar 2 prijzen mee gewonnen en ben daar na mijn studie mee doorgegaan.

 

Zoals we allemaal weten leer je alleen door te falen en dat is wat er gebeurde. Maar door mijn interesse in marketing begon ik marketing te doen voor verschillende bedrijven, totdat ik een nieuwe kans zag in onroerend goed. Vlak voordat ik in 2022 naar Portugal verhuisde, werkte ik als Junior Bedrijfsmakelaar. Deze ervaring was zeer waardevol voor mij om de marketing van onroerend goed nog beter te begrijpen, waardoor werken voor Divine Home de perfecte match was.


Waarom ik van mijn werk hou
Marketing is een woord dat op vele manieren geïnterpreteerd kan worden en ik heb geluk dat ik het beste deel kan doen; content creëren en ontwerpen. Creatief zijn met de camera, grafische beelden en evenementen maakt mijn werk zo dynamisch en spannend. Ik hou ervan de camera in mijn hand te hebben, te fotograferen op prachtige locaties en panden, in gesprek zij met de huizeneigenaren en een verhaal creëren. Niets is onmogelijk, en dat is niet alleen hoe ik denk, maar ook hoe Divine Home denkt. In die ruimte kunnen mooie dingen groeien. Het klinkt cliché, maar geen dag is hetzelfde.


Als ik niet werk
Er zijn zoveel leuke dingen te doen en te leren! Sporten is een groot deel van mijn leven, maar ik hou er ook van om in de auto te springen, de Algarve te ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en in de natuur te zijn. Ik ben onlangs begonnen met bijenhouden, wat nu een kleine obsessie aan het worden is.Teruggebeld worden door Duzy?