Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

João Romba

"Dat klanten me op straat benaderen om hun woningte verkopen, is het beste verhaal dat ik kan vertellen"

Hoe het allemaal begon
Na een korte maar intense ervaring in Duitsland, na 5 jaar in Regensburg te hebben gewoond, keerde ik terug naar Portugal, naar mijn geboortestad: Mértola. Waar ik op 19-jarige leeftijd was vertrokken. Het eerste contact met Divine Home begon toen ik werd gebeld om wat foto's te maken van een paar woningen. Na dit eerste contact met de office manager in Mértola en de eigenaar van het bedrijf, was het duidelijk dat ik een kwaliteitspartnerschap had opgebouwd. Van de manier van werken tot de cultuur binnen het bedrijf, ik wist zeker dat ik met professionals werkte en ik wilde deze verbinding behouden en zo mogelijk versterken. Na een paar bezoeken aan panden met Martine, realiseerden we ons dat het nog interessanter zou zijn voor het bedrijf en voor mij om de kennis en contacten die ik in de regio heb te gaan gebruiken, ten behoeve van klanten die ervoor kiezen om met Divine Home te werken. Het was toen dat we besloten om van fotograaf naar makelaar te gaan.
 
Waarom ik van mijn werk hou
Ik hou van mijn werk omdat het me in staat stelt om een aanwezig gezinsleven te hebben, zonder de focus op de klanten te verliezen en om alles te doen zodat ze gerustgesteld zijn op het moment van het maken van de aankoop of verkoop van hun eigendom. Makelaar omdat ik in het veld werk, kan ik al mijn kennis van het grondgebied, het begrip van het Portugese bureaucratische systeem, de mogelijkheid om in 5 verschillende talen te communiceren en de gevoeligheid om een transparante en eerlijke verbinding met de klant te onderhouden, aanbieden. Dat klanten me op straat benaderen om hun eigendom te verkopen, is het beste verhaal dat ik kan vertellen.
 
Als ik niet aan het werk ben
Als ik niet aan het werk ben, film of regenereer ik het land dat van de familie is. Naast wat ik met Divine Home doe, ben ik leerling en filmtrainer op twee basisscholen in Mértola. Ik werk regelmatig aan het maken van kunst met video's en ik moet nog tijd vinden om de bomen en struiken die ik overal plant water te geven, inclusief de moestuin in mijn achtertuin.
 
 


Teruggebeld worden door João?