Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Michael Dance

"Ik heb altijd genoten van de relaties met de mensen die een carrière in de verkoop met zich meebrengt - het begrijpen van de eisen van klanten, het vinden van de juiste oplossing en dit doen met het hoogste niveau van klantenservice."

Hoe het allemaal begon
Een opleiding in talen leidde tot een internationale carrière in verkoop en marketing in de media-industrie die me door heel Europa bracht, naar Zuidoost-Azië en de VS. Na mijn zakelijke carrière keerde ik terug naar Zuidoost-Azië om me in de vastgoedwereld te wagen als vastgoedinvesteerder, ontwikkelaar en eigenaar-exploitant van een vakantieverhuurbedrijf in Bali, Indonesië. Ik hield van de uitdagingen van dit fascinerende, veelzijdige vastgoedproject en het plezier dat het in de loop der jaren aan zijn vele klanten heeft gebracht. Daaropvolgende vastgoedinvesteringen in Maleisië en, sinds 2017, in de Algarve hebben mijn kennis, ervaring en expertise in de wereld van onroerend goed als belegger, koper en beheerder van onroerend goed bevorderd.
 
Waarom ik van mijn werk hou
Ik heb altijd genoten van de relaties met de mensen die een carrière in de verkoop met zich meebrengt - het begrijpen van de eisen van klanten, het vinden van de juiste oplossing en dit doen met het hoogste niveau van klantenservice. Voor ons allemaal is een vastgoedinvestering bijna altijd de grootste en belangrijkste aankoop die we doen, en een zinvolle rol spelen in het vormgeven van het toekomstige leven van een klant is uiterst lonend op professioneel en persoonlijk niveau.
 
Als ik niet aan het werk ben
Het draait allemaal om quality family time met mijn vrouw en jonge kinderen - we houden ervan om te reizen, de wereld te verkennen en te ervaren waar mogelijk ... anders zou ik met vrienden op de golfbaan zijn, een potje rugby kijken of genieten van fijne lokale F &B.


Teruggebeld worden door Michael?