Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Milu van der Heide

"Ik probeer altijd punctueel en georganiseerd te zijn, met deze kwaliteiten denk ik dat je het verschil kunt maken binnen het bedrijfsleven in Portugal"

Hoe het allemaal begon
Ik ben opgegroeid in Nederland, waar ik een heel leuke jeugd heb gehad. Hoewel het een regenachtig land is, bracht ik als kind het grootste deel van mijn tijd buiten door. Ik begon gezondheidswetenschappen te studeren toen ik 17 jaar oud was. Na het afronden van de universiteit heb ik een aantal jaren gewerkt als contractmanager in de zorg. Binnen deze baan heb ik een aantal belangrijke vaardigheden ontwikkeld die ik nu kan gebruiken in onroerend goed, zoals het verfijnen van mijn communicatieve vaardigheden en het opdoen van ervaring in diplomatie en onderhandelen.

Waarom ik van mijn werk hou
Ik werk graag met mensen en heb een passie voor huizen. Ik hou van de diversiteit binnen deze baan en het feit dat geen dag hetzelfde is. Soms zijn er obstakels binnen processen - kopen of verkopen - en het is altijd mijn doel om mijn klanten op de best mogelijke manier te helpen. Verder zet ik mijn (Nederlandse) effectiviteit graag in, ik probeer altijd punctueel en georganiseerd te zijn, met deze kwaliteiten denk ik dat je het verschil kunt maken binnen het bedrijfsleven in Portugal. 

Als ik niet aan het werk ben
Ik hou ervan om van de zon te genieten, naar het strand of naar een leuk restaurant te gaan en te genieten van tijd met familie of vrienden. Ik woon op slechts 5 minuten van het strand van Fuseta, dus ik ga er vaak naartoe om te relaxen, een drankje te drinken of de oceaan te verkennen met mijn SUP-board. Verder sport ik graag en maak ik graag lange wandelingen door de prachtige natuur van Portugal. Teruggebeld worden door Milu?