Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Rui Paulino

Hoe het allemaal begon

Ik ben geboren in Setúbal, Portugal, en heb daar gewoond tot mijn dertiende, toen mijn ouders besloten naar Nederland te verhuizen op zoek naar een beter leven. Ik omarmde de ervaring op jonge leeftijd en begon daar mijn leven op te bouwen. Ik ontwikkelde een sterke band met het Nederlandse volk en werd er één. Met mijn liefde voor onder meer stroopwafels en bitterballen was dat ondanks mijn uiterlijk een makkelijke opgave. Na mijn studie en enkele professionele ervaringen, duurde het niet lang voordat ik mijn passie voor verkoop ontdekte. Omdat ik een heel sociaal persoon ben en mensen blij zie met hun aankopen omdat ik het goed heb gedaan, ongeacht het product, krijg ik de energie om elke ochtend wakker te worden. Op 28-jarige leeftijd, nadat ik Divine Home had ontdekt, liet Chantal me terugkeren naar mijn roots en bleef ik in contact met mijn Nederlandse kant. Het was tijd voor mijn volgende uitdaging. Woningen in de prachtige Algarve - het beste van twee werelden.

 

Waarom ik van mijn werk houd

Stel je voor: de dag begint met een goede kop koffie om het tempo te verhogen in ons ongelooflijke kantoor in Albufeira. Bij het uitwisselen van ideeën en ervaringen van de vorige dag met altijd beschikbare collega's duurt het niet lang voordat de telefoon gaat. Het bezoek van de vorige dag was een succes, een ander gelukkig gezin verhuist naar hun nieuwe huis op de heuvel, met een ongelooflijk uitzicht op de zee en nadat ze hen door het hele aankoopproces hadden geholpen, konden ze niet wachten om mij het nieuws te vertellen. De verkoper maakte ook van de gelegenheid gebruik om langs te komen op kantoor en een doos lekkere custardtaartjes mee te nemen als dank aan het team voor de juiste begeleiding in het verkoopproces en zal mij binnenkort vragen om op zoek te gaan naar zijn volgende investering. Ik noem dit tevredenheid. In contact kunnen komen met mensen van over de hele wereld, op dit kleine, pittoreske stukje land. Eén van de beste klimaten en keukens van Europa. Ik zou het geen ‘werk’ noemen, maar ja, ik doe het graag!

 

Als ik niet werk
Ik hou van alle goede dingen in het leven. Van een familiediner, een paar drankjes met vrienden of een dagje alleen op het strand, het zou een lastige keuze zijn. Sport maakt een groot deel uit van mijn leven en ik hou ook van het ontdekken van nieuwe plekken en avonturen op 2 of 4 wielen, of vliegen.



Teruggebeld worden door Rui?