Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

nieuws

Het boek 'Wonen en Kopen in Portugal' 

Aangezien we deze dagen veel meer tijd thuis doorbrengen, is het een goed moment om een boek te lezen. En wat is er leuker om nu alvast uitgebreide informatie te kunnen lezen omtrent het aankooproces van een woning in Portugal? 

Het boek 'Wonen en Kopen in Portugal' is daar het juiste boek voor. Het is een onmisbaar, juridisch, fiscaal en financieel informatie-handboek voor Nederlanders/Belgen die zich in Portugal willen vestigen of in Portugal een huis willen (ver)kopen, (ver)huren of (ver)bouwen.

Al ruim 17 jaar is dit het meest informatieve boek voor Nederlanders en Belgen die direct of indirect te maken krijgen met onroerend goed in Portugal en/of zich in Portugal willen vestigen. De huidige verkoop betreft editie 2019/2020. 
 
Wat iedereen zou moeten én willen weten over de aankoop van een (tweede) huis in Portugal en/of emigratie naar Portugal staat hierin beschreven.

Koop het boek nu met 15% korting door kortingscode DIVINE2022 in te vullen nadat u het boek aan uw winkelwagen heeft toegevoegd. Voor de Belgische editie klik hier

 

 

 

 

 

Klik hier om het boek te bestellen. 

Bent u woonachtig in België? Klik dan hier om de Belgische versie te bestellen. Aangezien fiscaal gezien er verschillen zijn tussen België en Nederland is er een aparte uitgave gemaakt voor Belgisch residenten die een woning in Portugal willen kopen.