Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie

Lisa Dijkshoorn

"Ik geloof dat zelfontplooiing iets is dat altijd op de eerste plaats moet komen"

Hoe het allemaal begon
Na mijn studie aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik Human Resources Management heb gestudeerd, ben ik naar de Universiteit van Amsterdam gegaan voor mijn MBA in strategie. Voor en in die tijd was ik al werkzaam binnen HR (sinds 2014). Ik heb verschillende functies gehad met verschillende aandachtsgebieden binnen mijn vak, waaronder:

- Opereren binnen een tactische/strategische omgeving met frequente juridische casuïstiek

- adviseren van het MT over de meest efficiënte manier van werken

- Opzetten van een organisatiestructuur

- Opzetten van diverse HR-processen

 
Ik geloof dat zelfontplooiing iets is dat altijd op de eerste plaats moet komen. Daarom wilde ik ervaring opdoen in het buitenland. Om alles te leren over de taal, cultuur en om te ervaren hoe het is om in het buitenland te werken.

 
 
Waarom ik van mijn werk hou
Het is een uitdaging om met verschillende nationaliteiten en verschillende wet- en regelgeving te werken. Ik heb in verschillende branches gezeten, waaronder: de ruimtevaartindustrie, de distributiebranche, de uitzendbranche, de overheid en het is verfrissend om te zien hoe het er binnen het vastgoed aan toe gaat.

 
 
Als ik niet aan het werk ben
Als ik niet aan het werk ben, lees ik graag boeken over menselijk gedrag, zakelijke inzichten, leiderschapsstijlen en strategische implementatie. 


Teruggebeld worden door Lisa?